Beekbergen, Woensdag 11 en Donderdag 12 april 2018
Blijf op de hoogte en volg Gerda
13 April 2018 | Nederland, Beekbergen
De deelnemers van de Griekenlandreis arriveren en krijgen naamstickers opgeplakt, de equipe-kaarten en douchepasjes in handen. Stroom aangesloten en babbelen maar……
Altijd weer leuk om dit te aanschouwen, foto’s worden gemaakt van de equipes, zodat de foto-galerij gemaakt kan worden.
Om 14.00 is er in het restaurant de informatie en presentatie van de reis, die we met elkaar gaan maken, 22 equipes totaal, 44 reisgenoten.
En als afsluiting, een film, gemaakt door Judith en Henk, om ons een indruk te geven, van datgene, wat ons te wachten staat.
Ton en Henk nemen het technische gedeelte voor hun rekening en lopen hier en daar uitleg te geven.
’s Avonds het welkomstdiner, wat zoals altijd goed verzorgd is,
De volgende ochtend is er om 10 uur nog een vragenuurtje, voor de laatste informatie en nabranders, vanuit de groep kwam men ook met goede vragen.
Na dit samenzijn ging men ieder zijn eigen kant weer op, of bleef nog wat langer op deze camping, we zeiden elkaar gedag: “ Tot in Ptuj!!”